27. Jul 2024.

12:27 PONEDELJAK, 29. 05. 2023. - 12:27 Autor: Danijela Korać

TRKAUZ STEPENICE 2023.

U oirganizaciji VAK 1926, a pod pokroviteljstvom Grada Vršca i mnogih drugih sponzora, u Vršcu je proteklog vikenda organizovana 9. po redu trka uz stepenice. I ove godina jedinstvena trka dužine oko 750m, sa ukupno 430 stepenika, uspešno je održana zahvaljujući pre svega dobroj organiziaciji ali velikim brojem takmičara koji su uspeli da stignu do cilja.

podeli

I ove godine trka je  održana u dve kategorije, muškoj  i ženskoj, sa startom ispred Centra Millennium .U ženskoj  kategoriji treće mesto osvojila je  Sandra Uzelac, drugo mesto Katarina Popov, a  prva  do cilja  stigla je i ove godine  beklocrkvanka  Nevena Jovanović  pripadnica  vojne policija  „Kobre“, sa vremenom 5, 29   sekundi.

Tv Banat

U muškoj kategoiji treće mesto osvojio je Miroslav Pešić , drugo mesto  pripalo je  dugogodišnjem pobedniku Kristijanu Stošiću,  dok je najbolji rezulatt  i prvo mesto   osvojio Miloš Dragović član  VAK 1926 .

Tv Banat

Apsolutni pobednici trke moglo bi se reći da su  najstariji  učesnici , koji su sa puno ovacija  dočekani na cilju. U pitanju su  Vlada  Stevanovic 89 godina i samo godinu dana mlađa Jelene Putniković, koji godinama  unazad učestvuju u trci.

Tv Banat
Tv Banat
 
I ove godine orgabnizovana je šetnja zadovoljstva koja je okupila veliki broj sugrađana svih uzrasta.  .

Pogledajte video:

podeli

Slične vesti

Vesti

Emisije

Pogledaj sve